Specialløsninger Aquatool

Specialløsninger fremstilles under vores Aquatool-varemærke

Hvis du har særlige ønsker til et produkt, som ikke er standard og tilgængeligt fra vores hylder, kan vi naturligvis skræddersy det til at matche dine behov. Vores ekspertise omfatter en bred vifte af højtryksapplikationer, fra mindre højtryksanlæg og maskiner med tryk på et par hundrede bar og helt op til 7000 bar.

Specialløsninger fremstilles under vores Aquatool-varemærke. Vi er altid klar til at guide og rådgive dig, lige fra projektets begyndelse til dets afslutning. Vi kan hjælpe med ingeniørberegninger, udarbejdelse af tegninger og projektplanlægning.

Hvis du har en opgave, der kræver vores ekspertise, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende samtale. Udover specialløsninger inden for højtryksrensning og det nødvendige udstyr, kan vi også tilbyde løsninger inden for trykprøvning, kalibrering, vandskæring, procespumper og meget mere, især i forbindelse med PtX-processer.

Uanset om det drejer sig om store eller små opgaver, er intet for stort og intet for småt. Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

Find inspiration

Specialbyggede løsninger lavet af Sihm Højtryk A/S sælges under varemærket Aquatool.
For yderligere inspiration besøg følgende produktsider