Service & reparation

Service og reparation på vores serviceværksted eller hos dig

Har du en enhed som kræver service eller reparation? Vi tilbyder omfattende service og reparationer på vores specialværksted i Esbjerg. Uanset om det drejer sig om service, reparation, opbygning, installation, igangsættelse eller lignende af højtryksanlæg eller udstyr, står vores dygtige serviceteknikere klar til at hjælpe.

På vores værksted i Esbjerg håndterer vi alle former for opgaver. Derudover kan vi sende en tekniker ud til dig på stedet, da vores servicebiler er udstyret med nødvendigt værktøj og de mest almindelige reservedele. Hvis reparationen ikke kan udføres på stedet, tager vi udstyret med til vores værksted, hvor vi fuldfører opgaven, inden det leveres tilbage til dig.

Certificerede teknikere

Vi har også teknikere, der er BOSIET-certificeret og derfor kan udføre opgaver offshore og lignende.

Vores team er tilgængeligt på telefonen 24/7. Bemærk venligst, at der uden for vores normale åbningstider kan pålægges et udkaldsgebyr.

Højtryksslanger

Udover service og reparationer af højtryksanlæg og udstyr producerer vi også specialfremstillede højtryksslanger i den ønskede længde og med de ønskede tilkoblinger på vores værksted i Esbjerg. Vi kan også teste slangerne i vores testcontainer og levere dem med trykcertifikat, hvis det ønskes. Hvis du har udstyr, der kræver opmærksomhed på vores værksted, beder vi dig udfylde vores service- og reparationsseddel og vedlægge den sammen med udstyret. Dette vil hjælpe med at minimere ekspeditionstiden.

Testcontainer

I vores testcontainer udfører vi også andre opgaver, såsom trykprøvning af forskelligt udstyr, sprængningstests (NDT) og lignende. Du er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for yderligere information.

Erfaring og know-how

Vores serviceteknikere har gennemgået omfattende træning, herunder produktkendskab, service og reparation, hos vores leverandører. Dette giver dem kompetencer til fejlsøgning og reparation af udstyr. Vi er stolte af at være certificeret af Parker Polyflex til at producere slanger med tryk op til 4.000 bar.