Overfladebehandling

Kun dine behov sætter grænserne

Sihm Højtryk tilbyder et omfattende udvalg af højtryksrensere og tilbehør fra anerkendte producenter som Dynajet, der er velegnede til overfladebehandling og fjernelse af graffiti med trykvariationer fra 150 til 500 bar. Vores maskiner kan leveres i form af trolleys eller trailere med integrerede vandtanke på 300 til 1000 liter og indbyggede slangetromler med mere. Disse modeller udgør vores standardudvalg.

Derudover tilpasser vi højtryksrensere efter dine specifikke ønsker og krav, hvad angår tryk, vandmængde, vandtank, slangetromle og meget mere. Kun dine behov sætter grænserne.

Vores højtryksrensere anvendes til en bred vifte af opgaver

og meget mere

For at optimere maskinernes ydeevne leverer vi også et omfattende udvalg af udstyr og tilbehør.

Vi tilbyder en række dysetyper, herunder rundstråledyser, fladstråledyser med forskellige vinkler og rotordyser, samt kemidyser, variabelt indstillige dyser, udstyr til vandsandblæsning, facadevaskere med eller uden sugestuds, gulvvaskere med eller uden sugefunktion, tyggegummifjernere, tagrensekasser til alle typer tag og meget mere. Disse dyser og rensekasser er designet til at imødekomme de specifikke krav til rengøring af forskellige overflader og typer af snavs.

Vores højtryksrensere kan trinløst reguleres i tryk, så de kan tilpasses den specifikke opgave, enten via gashåndtag eller trådløs fjernbetjening. Udover disse egenskaber kan maskinerne udstyres med et varmelegeme, hvilket muliggør brug af varmt vand og dermed forbedret fjernelse af snavs, afhængig af det pågældende materiale, der skal rengøres.

Endvidere kan maskinerne leveres med en kemiinjektor, der tillader brug af sæbe, algefjerner og andre midler med en variabel blanding i intervallet fra 1-10%. Dette muliggør effektiv opløsning af snavs og forurening

Inspiration

Se nogle af vores produkter i aktion i følgende videoer.

Play Video

Fjernelse af maling med Ultra High Pressure

Play Video

Robotstyret pistolarbejde