Højtryk

Højtryksløsninger til ethvert behov

Med højtrykspumper kan man skabe og opretholde højt tryk af vand, kemi, olier, gasser mv.

Væskerne vi kan håndtere, kan være mange forskellige, såsom; vand, olie, metanol, ammoniak, nitrogen / brint, kuldioxid / CO2 og meget andet. Ligeledes er opgaverne der kan løses mange – her kan bl.a. nævnes, overfladebehandling, betonspuling, tag- og kloakrensning, vandskæring, trykprøvning og meget, meget mere.

Væsken føres igennem et system via rør og / eller slanger dimensioneret til systemet. Væsken presses til sidst ud af en dyse eller lign., der afhængig af størrelsen bestemmer hvor hård / koncentreret udgangsstrålen er. 

Det er altså dysen der bestemmer hvad afgangstrykket og flowet er, man skal ikke nødvendigvis have et stort højtryksanlæg for at løse jobbet, dyse valget er også vigtigt.

Der findes et utal af dyser designet til specifikke opgaver. Det er vigtigt at dysen er dimensioneret til det specifikke højtryksanlæg (vandtryk og flow), hvis dysestørrelsen er forkert kan det give unødigt slid på højtryksdysen og i sidste ende også højtryksanlægget. 

Vi har et omfattende sortiment af højtryksanlæg og udstyr i trykintervaller fra 100 til 7000 bar og tilbyder fleksible løsninger for at imødekomme dine specifikke behov.                

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig videre

Højtryksanlæg

Skal du bruge et højtryksanlæg? se mere her.

Specialløsninger - Aquatool

Søger du speciallavede løsninger? Se hvordan vi kan hjælpe. 

Hvem er vi?

Få en løsning som passer til dine behov. Lær os at hende her. 

Vi leverer maskiner i størrelse 1 til 1600 kW

Disse kan være el-, luft-, benzin-, diesel- eller hydraulisk-drevet. Opbygninger leveres som standard bærbare, på hjul, trailer eller i container.

De kommer med og uden vandtank, indbyggede slangetromler osv. Dette er alt sammen del af vores standardsortiment og kan leveres inden for kort tid. 

Ønsker du en løsning der ikke er standard, stort som småt, går vi skridtet videre. Vi har en del ekspertise og erfaring i at skræddersy højtryksløsninger efter behov, disse kalder vi Aquatool. Uanset om du har brug for specifikt tryk, flow, kapacitet, eller anvendelse er der ingen grænser for hvad vi kan skabe for dig. Det er dine ønsker der sætter standarden!

Vi leverer naturligvis også tilbehør, f.eks.;

Inspiration

Se nogle af vores produkter i aktion.

vandskæring

___________

vandskæring

Læs mere

proces

___________

proces

Læs mere