fbpx

Service

Service og reparation på vores serviceværksted i Esbjerg.

Uanset om det drejer sig om service, reparation, opbygning, montering, igangsættelse eller lignende af højtryksanlæg eller udstyr står vores serviceteknikere klar.

På værkstedet i Esbjerg udfører vi alle opgaver og det er også muligt at få en tekniker ud on site. Vores servicebiler er udstyret med nødvendigt værktøj samt de mest gængse reservedele. Kan reparationen ikke udføres i marken, tager vi det med hjem på værkstedet og færdiggøre opgaven inden det igen returneres til kunden.

I værkstedet i Esbjerg laver vi udover service og reparationsopgaver også højtryksslanger i ønsket længde og ønskede tilkoblinger. Slangerne kan, hvis ønsket, testes i vores testcontainer og leveres med trykcertifikat. Har du noget du ønsker værkstedet skal kigge på, beder vi dig om, at udfylde vores service- og reparationsseddel og lægge den sammen med udstyret. Dette minimere ekspeditionstiden.

I testcontaineren udfører vi også andre opgaver, såsom trykprøvning på andet udstyr end slanger, sprængningstests (NDT) og lign. kontakt vores salgsafdelingen for yderligere information – sales@sihm.dk.

Vores serviceteknikere har modtaget træning (produktkendskab, service, reparation osv.) hos vores leverandører og er derfor klædt godt på i forhold til fejlsøgning og udbedringer af udstyr. Blandt andet er vi certificeret af Parker Polyflex, til at producere slanger op til 4.000 bar.

Vi har teknikere der er BOSIET certificeret og derfor kan sendes på opgaver offshore og lign.

Vi er tilgængelig på telefonen 24/7. Udenfor vores almindelige åbningstider må der dog forventes, at der pålægges et udkaldsgebyr.

Vores normale åbningstider er;

Man– Torsdag: 7:30 – 15:30

Fredag:             7:30 – 15:00