fbpx

Company profile

Firmaprofil

Sihm Højtryk A/S er et uafhængigt selskab, med mange års erfaring indenfor højtryk. Vi er agent og servicecenter for nogen af verdens førende producenter af højtryksudstyr brugt i forskellige sektorer og applikationer.  Derudover producerer, markedsfører, sælger og servicerer vores egne produkter under varemærket Aquatool over hele verden.

Sihm Højtryk A/S er i dag en af verdens førende producenter og leverandør af højtryks-udstyr til  olie- og gasindustrien, marinen og energi sektoren med forskellige applikationer, såsom; overfladebehandlingvandskæring og hydrostatisk trykprøvning, vand injektion, pumpning af gasser og kemi, herunder CO2, ammoniak osv.
En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner og leverandør til bla. entreprenører, værfter, energisektor og olie- og gasindustrien.

Højtryks enheder bygget til kundens specifikationer er en del af vores omfattende produkt program. Ud over dette fremstiller Sihm Højtryk A/S, et bredt udvalg af udstyr til højtryksspulingkloakrensning og tag-rensning. Desuden udvikler og sælger Sihm Højtryk A/S moderne løsninger til kemisk injektion af bla. flydende CO2, pumpeløsninger til Power-to-X og lignende.

Sihm Højtryk A/S består af et salgsteam, projektteam, R & D team, produktionsteam og et serviceteam, hvis mission det er at levere højtryks løsninger på verdensplan.
Vores serviceteam har gennemgået omfattende kurser, blandt andet er de certificeret af Parker til at montere / fabrikere slanger med et arbejdstryk på op til 4000 Bar, desuden har de gennemgået et BOSIET kursus, hvilket betyder, at de er klar til at servicere vores udstyr offshore, overalt i verden.

Global forhandling

Sihm Højtryk A/S distribuerer højtryksudstyr på verdensplan enten gennem virksomheden i Danmark eller via strategiske agenter på de lokale markeder.

Grundlagt

Sihm Højtryk A/S blev grundlagt 1 April 1991 af Kurt Sihm.

Historie

Sihm Højtryk A/S blev etableret i Kurt Sihms garage som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har løbende udviklet sig fra at sælge konventionelt højtryksudstyr til også at levere avancerede industrielle kundetilpassede løsninger. Et generationsskifte i 2004 resulterede også i en beslutning til mere aktivt at målrette salget mod offshoresektoren. Dette viste sig at være en smart beslutning, og vi har nu skræddersyede højtryks enheder placeret over hele verden.

Et stigende behov fra omverdenen for en mere bæredygtig produktion og ønske om grøn omstilling, fik Sihm Højtryk til at se på, hvor de kunne bidrage. Det viste sig, at de ikke skulle se så langt, da mange af de produkter der allerede var i deres produktprogram kunne bruges hertil, bl.a. højtrykspumper.

Sihm Højtryk A/S beskæftiger i øjeblikket ca. 14-16 personer, der designer, bygger og servicerer, højtrykssystemer på op til 7000 bar anvendt til bla. overfladebehandling, trykprøvning og vandskæring. Virksomheden er agent og servicecenter for nogle af verdens førende mærker så som:  HammelmannResatoDynajetPerndorfer, BolondiTST SwedenOertzenStoneageParkerDynasetUhrig Quick-LockTurtle og Reprotex.

Virksomheden er i dag beliggende i Esbjerg Ø i et nyt industrikvarter lige ud til motorvej E20

Ejerskab

Virksomheden er ejet af Frank Sihm med 100% af aktiekapitalen.

Management system

Sihm Højtryk A/S’s kvalitetsledelsessystem er DS / ISO 9001:2015 -certificeret.
I tillæg til ovenstående opfylder vi også kravene til:
DS / ISO 14001
QHSAS 18001

Kvalifikationer og medlemskab

Vores kvalitetsstyringssystem er DNV godkendt – certifikat nummer 127108-2012 -AQ – DEN- DANAK
Desuden har vi været Achilles kvalificeret siden 2011 – ID 28449

Vi er medlem af altomteknik.dkEnergy Innovation ClusterBusiness Esbjerg, EfB Netværk og CenSec.

Værdigrundlag

Vi arbejder ud fra følgende værdigrundlag.

Vision:

Sihm Højtryk A/S skal levere state-of-the-art højtryksløsninger til glæde for kunder, samarbejdspartnere og miljøet. Dette opnår vi ved at være vores kunders naturlige udviklingspartner.

Mission:

Vi vil være Danmarks største højtryksfirma!

Dette opnår vi ved at tilbyde de bedste produkter og have den største tekniske viden. Således kan vi med nytænkende og ærlig rådgivning, sikre at vores kunder får den bedste højtryksløsning.

Kerneværdier:

  • Kundeorienterede
  • Nytænkende
  • Kvalitet
  • Ærlighed

Følg os

Vi kan følges på både Facebook og LinkedIn