Firmaprofil

LÆS OM HVEM VI ER OG HVOR VI KOMMER FRA

Billedserie til siden firmaprofil

Firmaprofil

Sihm Højtryk A/S er et uafhængigt selskab, der producerer, markedsfører, sælger og servicerer vores egne produkter under varemærket Aquatool over hele verden, derudover forhandler vi også en del kendte mærker indenfor branchen.

Sihm Højtryk A/S er i dag en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til olie- og gasindustrien med forskellige applikationer, såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning.
En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner og leverandør til bla. entreprenører og olie- og gasindustrien.

Højtryks enheder bygget til kundens specifikationer er en del af vores omfattende produktion program. Ud over dette fremstiller Sihm Højtryk A/S, et komplet sortiment af udstyr til højtryksspuling, kloakrensning og tag-rensning. Desuden udvikler og sælger Sihm Højtryk A/S moderne løsninger til kemisk injektion og bla. flydende CO2.

Sihm Højtryk A/S består af et salgsteam, projektteam, R & D team, produktionsteam og et serviceteam, hvis mission det er at levere højtryks løsninger på verdensplan.
Vores serviceteam har gennemgået omfattende kurser, blandt andet er de certificeret af Parker til at montere / fabrikere slanger med et arbejdstryk på op til 4000 Bar, desuden har de gennemgået et BOSIET kursus, hvilket betyder, at de er klar til at servicere vores udstyr offshore, overalt i verden.

Global forhandling

Sihm Højtryk A/S distribuerer højtryksudstyr på verdensplan enten gennem virksomheden i Danmark eller via strategiske agenter på det lokale markeder.

Grundlagt

Sihm Højtryk A/S blev grundlagt 1 April 1991 af Kurt Sihm.

Historie

Sihm Højtryk A/S blev etableret i Kurt Sihms garage som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har løbende udviklet sig fra at sælge konventionelt højtryksudstyr til også at levere avancerede industrielle kundetilpassede løsninger. Et generationsskifte i 2004 resulterede også i en beslutning til mere aktivt at målrette salget mod offshoresektoren. Dette viste sig at være en smart beslutning, og vi har nu skræddersyede højtryks enheder placeret over hele verden.

Sihm Højtryk A/S beskæftiger i øjeblikket 12 personer, der designer, bygger og servicerer, højtrykssystemer på op til 7000 bar anvendt til bla. overfladebehandling, trykprøvning og vandskæring. Virksomheden er agent og servicecenter for nogle af verdens førende mærker så som: Hammelmann, Resato, Dynajet, Bolondi, TST Sweden, Oertzen, Stoneage og Parker.
Virksomheden er i dag beliggende i Esbjerg Ø i et nyt industrikvarter lige ud til motorvej E20

Ejerskab

Virksomheden er ejet af Frank Sihm med 100% af aktiekapitalen.

Management system

Sihm Højtryk A/S’s kvalitetsledelsessystem er DS / ISO 9001:2008 -certificeret.
I tillæg til ovenstående opfylder vi også kravene til:
DS / ISO 14001
QHSAS 18001

Kvalifikationer og medlemskab

Vores kvalitetsstyringssystem er DNV godkendt – certifikat nummer 127108-2012 -AQ – DEN- DANAK
Desuden har vi været Achilles kvalificeret siden 2011 – ID 28449
Vi er medlem af Offshore Energy.dk og Esbjerg Erhvervsudvikling

Værdigrundlag

Vi arbejder ud fra følgende værdigrundlag.

Vision

Vi vil være Danmarks største og bedste højtryksfirma!

Dette vil vi opnå ved at være først med nytænkende og fremtidssikret højtryksudstyr.

Vi tilbyder vores kunder ærlig og teknisk sparring for derved, at sikre, at de får den optimale højtryksløsning.

Mission:

Igennem struktureret tilgang til de interne arbejdsprocesser og en stærk organisation, sikrer vi, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top.

Vi skaber stabilitet ved kontinuerligt, at uddanne vores medarbejdere og kunder internt, som eksternt hos vores leverandører,

En høj leveringssikkerhed skaber et tillidsforhold til vores kunder.

Kerneværdier:

Vi er her for kunden!

Vi tilbyder højtryksudstyr af høj kvalitet fra verdens ledende producenter, med den sidste nye teknologi, hvor ydeevne, driftsikkerhed, økonomi og sikker er i højsæde.

Følg os

Vi kan følges på både Facebook og LinkedIn